Дойде време да сменям масло и смятам да мина от Castrol 10w 40 на Selenia 20k-много от колегите го препоръчват. Някой може ли да ми каже в какъв аспект да очаквам разликата между двете и с какво Selenia 20k e по добро от Castrol 10w 40 Magnitech ? Ако можете да ми препоръчате и маслен филтър също ще е добре. Champion имат ли такива?
Известие
Collapse
No announcement yet.
кое масло да сипя в кошника?
Collapse
X
-
таакааа
скоро май нема да си сипя нищо у кошника щото ... си е.а мамата ... ей така тихо си пътувах аз из прованса и алфонсо изкара ситен бял дим от задника ... присъда - дед мен уокинг ... прибрах я едвам с 6 кила масло за 300 км ... чакам да я отворят и да кажат тежката присъда: шлайф на блок, шлайф на вал, бутала, лагери, сегменти, гарнитурки п..тки ма.ни ... айде лека ...Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от georgievstДойде време да сменям масло и смятам да мина от Castrol 10w 40 на Selenia 20k-много от колегите го препоръчват.
Ако можете да ми препоръчате и маслен филтър също ще е добре. Champion имат ли такива?
То хубаво 20К за Алфаромео, ама да е в тенекия....97' Alfa Romeo 146 1.6 TS
.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....
Comment
-
Първоначално публикувано от CrusaderВ тенекия ама му е малък срока на годност в тенекийка! В пластмасови бутилки срока е 5 г.Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от 156 m-jetСпоред мен по добре си сложи нов мотор от някоя морга, хем и гаранция имат, тук са по 600 еуро, едва ли в БГ са повече
сега наистина ще стане нов наистина поне ...Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
Comment
-
Първоначално публикувано от 156 m-jetСпоред мен по добре си сложи нов мотор от някоя морга, хем и гаранция имат, тук са по 600 еуро, едва ли в БГ са повечеА и новия мотор да не го тури без ревизия а? нали ше му се върже четворно и ще кара некъв мотор с незнайно минало
0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от BoboПървоначално публикувано от 156 m-jetСпоред мен по добре си сложи нов мотор от някоя морга, хем и гаранция имат, тук са по 600 еуро, едва ли в БГ са повечеА и новия мотор да не го тури без ревизия а? нали ше му се върже четворно и ще кара некъв мотор с незнайно минало
Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthyлеле!... Дано да не е прекалено голям ремонтът!
Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
Comment
-
Е то ясно, че си я позагазил, ама все пак има значение колко/какво се е прецакало. В този смисъл го казах. Ясно, че не гори масло от заминали вложки
. Ти беше изброил всички почти възможни за смяна части по двигателя, та затова така ти казах
И аз буквално преди дни бях влязъл за един ден в едни екшън филми, в които се разказваше за сериозни ремонти на ДВГ-то, пък се поразминах, но ти съчувствам, щото знам какво е усещането да не знаеш какво точно ще ти съобщят от сервиза и какво те чака.
Поне, ако ще правиш ремонт, после ще знаеш, че двигателят ти е наред. Стискам палци_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
Comment